Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Thread: Is It Just Me?

  1. #1
    Solid Member DeborahB's Avatar

    Is It Just Me? !!!

    I have been trading on the demo account here for awhile tonight, but in my performance, it shows the results are unavailable for over an hour. Doing 15 minute trades. Anyone else experiencing problems?

  2. #2
    Specialist Member pinoyoptions's Avatar
    @deborahb,

    Are you trading here at CT or in your broker's demo account? If here in CT, I don't see any of your trade position.

  3. #3
    Solid Member DeborahB's Avatar
    I am trading here, but not sharing.

  4. #4
    Specialist Member pinoyoptions's Avatar
    Ok Here's the solution,

    just follow my screenshot image and your problem solve.



    If you select "TRADE" in no. 3 . It will be visible only by you...performance can be seen directly in your CT right side panel Open and Close Position.
    Last edited by pinoyoptions; 12-13-2013 at 03:47 AM.

  5. #5
    M.J
    M.J is offline
    Veteran Member M.J's Avatar
    Sometimes results become unavailable after expiry. But it is automatically fixed within a couple of days

  6. #6
    Solid Member DeborahB's Avatar
    Pinoy...I am not ready to trade & share yet, I am messing around with something new. Thanks though.
    MJ...Yes, you are right. When I got home from work tonight I could see the results from last night. It is doing it again for my new trades tonight...reads unavailable.

  7. #7
    Active Member jephry88's Avatar
    Yes, it looks new trades are available on the statistics page with little delay after their expiration, but finally they are updated and the statistics on the performance page are right.

  8. #8
    Solid Member DeborahB's Avatar
    I don't understand how people are posting their trades in the CommuniTraders Social Trading Platform from today & yesterday. I entered 9 trades last night which showed on my open trades successfully. However, they never showed up in my closed trades. In my performance, I get an error message top left corner and the trades were deducted from my account but seem to have disappeared. Here is my error message:
    A PHP Error was encountered

    Severity: Notice

    Message: Undefined offset: 0

    Filename: models/statistic_model.php

    Line Number: 1841

    I have no idea what this means, but I am just trying to help make this better, especially since the trades were deducted from my account!
    Last edited by DeborahB; 01-04-2014 at 02:53 AM. Reason: added copy of error message

  9. #9
    Administrator Martin Kay's Avatar
    Quote Originally Posted by DeborahB View Post
    I don't understand how people are posting their trades in the CommuniTraders Social Trading Platform from today & yesterday. I entered 9 trades last night which showed on my open trades successfully. However, they never showed up in my closed trades. In my performance, I get an error message top left corner and the trades were deducted from my account but seem to have disappeared. Here is my error message:
    A PHP Error was encountered

    Severity: Notice

    Message: Undefined offset: 0

    Filename: models/statistic_model.php

    Line Number: 1841

    I have no idea what this means, but I am just trying to help make this better, especially since the trades were deducted from my account!

    Hi Deborah, it would be very helpful if you take some screen shots next time this error occurs. Thanks in advance!

  10. #10
    Rookie Member
    I am having the exact same problem. My open trades show unavailable for current price and "in/out" of money. It is very frustrating. Then they will show expired but stay in the open trades and not move to closed trades

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
3